cysiek33 napisał:
wsteczniak napisał:
serbo napisał:
Oferty pracy dla nauczycieli języka polskiego w Warszawie!!!
Szukałam dodatkowy zarobek w internecie i przypadkowo znalazła oferty pracy nauczycieli języka polskiego Warszawa na Preply.com
preply.com/pl/warszawa/oferty-pracy-dla-nauczycieli-języka-polskiego
Jak okazało się tam ogromny bank ofert pracy dla nauczycieli!
Oferty pracy dla korepetytorów zostawiają sami uczniowie.
Można złożyć swój grafik, zajęcia są na Skypa, jest to bardzo wygodnie i korzystnie.
Na dany moment pracuję na Preply.com i Państwu rekomenduję spróbować.
Spierdalaj z tą reklama do działu płatnego durna cipo. Darmo chcecie się sliznac polskie judasze, jebany narod oszustów, cwaniaczkow. Byle kurwa nie zapłacić. Mieć innych za gamoni co zaraz się zaloguja i zatrudnia polonistke. Wiem, że większość jej tu potrzebuje, ale oni naukę już zakończyli i lepiej już nie będzie.
Myślisz, że kogoś przekonasz, że to nie reklama? Na WOMM to trzeba się wysilic, by wyszedł naturalnie głupia pizdo.
masz cos do zydow antysemito
i po co tu siedzisz wiecznie nie potrafisz pojac ze nie jestes tu mile widziany
tyle razy cie zbanowali a ty wracasz jak sraczka
Wiem zes trunkowy, ale w banach cie nie przebije. Wiec jak wytrzezwiejesz to uzyj pogrubionej czcionki i przytocz na gdzie to ja jestem antysemita. Predzej anty- gamon, anty-ignorant, anty-dyslektyk, anty-polak z flaga na koszulce. Anty narodowiec itp.
Domyslam sie, ze to zapewne dyslektyk twojego pokroju decyduje kto jest tu mile widziany a kto nie.
Daje slowo, ze znikne natychmiast, jak tylko przedstawisz obiecane dokumenty jak to zakladasz sprawe cywilna na podstawie kodeksu karnego. Jak to bylo.."juz w poniedzialek skladam stosowne dokumenty"
Ty pajacu na gumce - wiem, ze by ci bylo latwiej pierdolic truizmy, wlewac ludziom do glow prawicowa propagande, ekonomie osobnikow bez znajomosci zasad rynku.
Uwielbiam pietnowac twoja ignorancje - jestes gamoniem bardzo niebezpiecznym, bo wierzysz w idiotyzmy, ktore publikujesz. Brak ci wewnetrznego sceptycyzmu. Jestes afirmacja tego co Orlov nazywa "glupota funkcjonalna" a Dobrowolski filozofia glupoty. Nieodlaczny cytat dla pizdy dyslektyka:
"Ciężkie myślenie to przeciwieństwo spontanicznego — i wszelkiej inwencji. Mówimy wtedy potocznie o sztywnym umyśle. W bardziej wytrawnych rozwinięciach ciężkomyślność lubi przeistaczać się w logiczny rygoryzm, nadmierną 'metodyczność', legalizm i moralną fiksację
na ostrych dychotomiach wartości i osądu. To z kolei inklinuje ją ku widzeniu wyolbrzymionemu, przesadnie wyrazistemu i zero-jedynkowemu, kontrastowemu itd., dzięki czemu na przykład pojawia się schemat wyostrzonego postrzegania winy i eskalacji oskarżenia. Wyroki wydaje się tu zatem jednoznaczne, szybko — i jak najcięższe."