Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
Anno nie napisałem że "jak Polacy wyjadą", tylko jak wydobycie ropy przestanie być opłacalne to Polacy wyjadą. Wyjedzie pewnie ze 100 000 osób wiesz co to oznacza dla gospodarki?
Bumel Tobie nie wyślę bo Ciebie nie lubię Bo niby za co mam Cie lubić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
serbo napisał:
Oferty pracy dla nauczycieli języka polskiego w Warszawie!!!
Szukałam dodatkowy zarobek w internecie i przypadkowo znalazła oferty pracy nauczycieli języka polskiego Warszawa na Preply.com
preply.com/pl/warszawa/oferty-pracy-dla-nauczycieli-języka-polskiego
Jak okazało się tam ogromny bank ofert pracy dla nauczycieli!
Oferty pracy dla korepetytorów zostawiają sami uczniowie.
Można złożyć swój grafik, zajęcia są na Skypa, jest to bardzo wygodnie i korzystnie.
Na dany moment pracuję na Preply.com i Państwu rekomenduję spróbować.

Spierdalaj z tą reklama do działu płatnego durna cipo. Darmo chcecie się sliznac polskie judasze, jebany narod oszustów, cwaniaczkow. Byle kurwa nie zapłacić. Mieć innych za gamoni co zaraz się zaloguja i zatrudnia polonistke. Wiem, że większość jej tu potrzebuje, ale oni naukę już zakończyli i lepiej już nie będzie.
Myślisz, że kogoś przekonasz, że to nie reklama? Na WOMM to trzeba się wysilic, by wyszedł naturalnie głupia pizdo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
wsteczniak napisał:
serbo napisał:
Szukałam dodatkowy zarobek w internecie i przypadkowo znalazła oferty pracy nauczycieli języka polskiego Warszawa na Preply.com
Można złożyć swój grafik, zajęcia są na Skypa, jest to bardzo wygodnie i korzystnie.

Spierdalaj z tą reklama do działu płatnego durna cipo. Darmo chcecie się sliznac polskie judasze, jebany narod oszustów, cwaniaczkow. Byle kurwa nie zapłacić. Mieć innych za gamoni co zaraz się zaloguja i zatrudnia polonistke. Wiem, że większość jej tu potrzebuje, ale oni naukę już zakończyli i lepiej już nie będzie.
Myślisz, że kogoś przekonasz, że to nie reklama? Na WOMM to trzeba się wysilic, by wyszedł naturalnie głupia pizdo.

masz cos do zydow antysemito
i po co tu siedzisz wiecznie nie potrafisz pojac ze nie jestes tu mile widziany
tyle razy cie zbanowali a ty wracasz jak sraczka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
[/quote]

tyle razy cie zbanowali a ty wracasz jak sraczka[/quote]
OGONOWSKI Rob doktorat z tej bajki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
cysiek33 napisał:
wsteczniak napisał:
serbo napisał:

tyle razy cie zbanowali a ty wracasz jak sraczka

Wiem zes trunkowy, ale w banach cie nie przebije. Wiec jak wytrzezwiejesz to uzyj pogrubionej czcionki i przytocz na gdzie to ja jestem antysemita. Predzej anty- gamon, anty-ignorant, anty-dyslektyk, anty-polak z flaga na koszulce. Anty narodowiec itp.

Domyslam sie, ze to zapewne dyslektyk twojego pokroju decyduje kto jest tu mile widziany a kto nie.
Daje slowo, ze znikne natychmiast, jak tylko przedstawisz obiecane dokumenty jak to zakladasz sprawe cywilna na podstawie kodeksu karnego. Jak to bylo.."juz w poniedzialek skladam stosowne dokumenty"

Ty pajacu na gumce - wiem, ze by ci bylo latwiej pierdolic truizmy, wlewac ludziom do glow prawicowa propagande, ekonomie osobnikow bez znajomosci zasad rynku.
Uwielbiam pietnowac twoja ignorancje - jestes gamoniem bardzo niebezpiecznym, bo wierzysz w idiotyzmy, ktore publikujesz. Brak ci wewnetrznego sceptycyzmu. Jestes afirmacja tego co Orlov nazywa "glupota funkcjonalna" a Dobrowolski filozofia glupoty. Nieodlaczny cytat dla pizdy dyslektyka:
"Ciężkie myślenie to przeciwieństwo spontanicznego — i wszelkiej inwencji. Mówimy wtedy potocznie o sztywnym umyśle. W bardziej wytrawnych rozwinięciach ciężkomyślność lubi przeistaczać się w logiczny rygoryzm, nadmierną 'metodyczność', legalizm i moralną fiksację
na ostrych dychotomiach wartości i osądu. To z kolei inklinuje ją ku widzeniu wyolbrzymionemu, przesadnie wyrazistemu i zero-jedynkowemu, kontrastowemu itd., dzięki czemu na przykład pojawia się schemat wyostrzonego postrzegania winy i eskalacji oskarżenia. Wyroki wydaje się tu zatem jednoznaczne, szybko — i jak najcięższe."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
a co jeszcze ci lekarz napisal w opini bo widze ze cytujesz wlasna karte chorobowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
a co jeszcze ci lekarz napisal w opini bo widze ze cytujesz wlasna karte chorobowa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Satan napisał:
cysiek33 napisał:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Satan napisał:
Satan napisał:
cysiek33 napisał:

Zobacz swoje belkotliwe wypociny, prawdziwy polaku. Jak nie wiesz co napisac, to pierfolisz caly czas to samo.
Idz lyknij sobie z gwinta bimber od innego prawdzowego polaka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Satan napisał:
Satan napisał:
cysiek33 napisał:

sam siebie cytujesz czy to juz delirium tremens?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok